❮ Terug naar cursusaanbod

Abonnement IvJO

Planning

Startdatum
Flexibel
Locatie
Abonnement
Tijd
looptijd 1 jaar

Abonnement IvJO

Uw opleidingspunten halen met een abonnement van IvJO? IvJO brengt elk jaar zo’n 150 cursussen en webinars op de markt, verspreid over een groot aantal rechtsgebieden. Docenten zijn docenten van naam die hun sporen hebben verdiend. En dat blijkt. De kwaliteit van onze docenten zien wij terug in de zeer positieve evaluaties van onze cursussen. Dat geldt ook voor de service die wij onze cursisten en docenten graag bieden. 

Neemt u een abonnement, dan kunt 12 maanden lang voor € 1600,00 ex btw onbeperkt cursussen en webinars volgen bij IvJO. De ingangsdatum van het abonnement is de datum van aankoop van het abonnement. U kunt zich aanmelden met het aanmeldformulier, te vinden onder ‘Abonnement’ op onze website.

 

Voorwaarden abonnement IvJO

De ingangsdatum van het abonnement is de datum van aanmelding met het daartoe bestemde inschrijfformulier. Vanaf die datum kunt u zich in het daaropvolgend jaar onbeperkt inschrijven voor cursussen en webinars. Wanneer u zich inschrijft voor een cursus, vermeldt u in het veld ‘Opmerkingen’ van het aanmeldformulier het woord ‘Abonnement’.

De prijs van het abonnement bedraagt € 1600,00 ex btw.

U betaalt het aanschafbedrag binnen twee weken na de factuurdatum. Bij niet tijdige betaling schorten wij het recht tot deelname aan cursussen op.

Het abonnement is persoonsgebonden. U kunt geen vervanger in uw plaats laten deelnemen aan de cursussen en webinars waarvoor u zich binnen het abonnement aanmeldt.

Indien de cursus of het webinar waarvoor u zich aanmeldt, is voltekend dan wordt u, indien u dit wenst, bovenaan de wachtlijst gezet.

U kunt na aanmelding voor een cursus of webinar uw deelname tot twee weken vóór de cursusdatum schriftelijk en zonder kosten annuleren. Meldt u zich later af, dan brengen wij voor u de cursusprijs in rekening. IvJO heeft dan namelijk voor u en andere cursisten voorbereidingskosten gemaakt.

IvJO behoudt zich, zonder tot schadevergoeding verplicht te zijn, het recht voor om een cursus zonder opgave van redenen te annuleren. U ontvangt daarvan tijdig bericht.

Cursussen van 20 uur of meer vallen buiten het abonnement. Voor deze cursussen krijgt u een korting van 50 procent op de oorspronkelijke prijs zonder vroegboekkorting. Het cursusabonnement is ook niet van toepassing op congressen die IvJO organiseert in samenwerking met andere partijen.

Het abonnement is niet te combineren met al bestaande of toekomstige regelingen of kortingen.

IvJO kan besluiten om het abonnement, de voorwaarden of de prijzen te beëindigen of te wijzigen.

Naast deze voorwaarden zijn tevens de algemene voorwaarden van IvJO van toepassing op de abonnementsovereenkomst. Bij eventuele tegenstrijdigheden tussen beide regelingen neemt de directie van IvJO een besluit.