❮ Terug naar cursusaanbod

Besturen in tijden van radicale onzekerheid

Planning

Startdatum
09-11-2022
Locatie
Nieuwegein Green Village
Tijd
13.30 - 17.45 uur

PO/PE-punten

4 NOvA PO-punten
4 KNB PE-punten kunnen indien gewenst voor u aangevraagd worden, vermeld dit svp in het vakje opmerkingen op het aanmeldformulier.
4 SOMN (BMN) PE-punten kunnen indien gewenst voor u aangevraagd worden, vermeld dit svp in het vakje opmerkingen op het aanmeldformulier.

Prijs

€ 395,00 exclusief BTW. 
(Elke tweede en volgende cursist van hetzelfde kantoor ontvangt bij deelname aan dezelfde cursus een korting van 10%.)

ANNULERING
U kunt uw inschrijving tot drie weken voor de cursusdatum telefonisch of per mail annuleren.
Het IvJO brengt hiervoor € 50,- administratiekosten in rekening. Indien er al betaald is zal het cursusgeld onder inhouding van deze administratiekosten worden teruggestort. Na deze datum is annuleren niet meer mogelijk. U mag uw plaats altijd door een vervang(st)er laten innemen.

Inleiding

De Covid-19 crisis, in combinatie met de klimaatcrisis en tal van maatschappelijke problemen, betekent dat de taken en verantwoordelijkheden van het bedrijfsleven aanzienlijke aanpassingen ondergaan. Dat leidt en kan leiden tot verstrekkende gevolgen voor de positie van bestuurders en commissarissen, zowel voor de grote ondernemingen als voor het MKB.
Deze gevolgen, ook op het terrein van aansprakelijkheid, vormen het onderwerp van deze cursus die beoogt de juridische onzekerheid van dit moment te verminderen.

Doelgroep en niveau

De doelgroep is advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen. Niveau is verdieping. Om de cursus met succes te kunnen volgen is basiskennis van het Ondernemingsrecht en enige ervaring met het behandelen van zaken op dit gebied vereist.

Niveau is verdieping.

Programma

13.00 - 13.30Ontvangst met een broodje
13.30 - 15.30Blok 1
15.30 - 15.45Pauze
15.45 - 17.45Blok 2
17.45Afsluiting

Syllabus

Eén week voorafgaand aan de cursus ontvangt u van ons de digitale syllabus. Een print van de powerpointpresentatie ligt op de locatie voor u klaar.