Cursusaanbod
Instituut voor arbeidsrecht

Informatie over handelingen voorafgaand aan, op de dag van, tijdens en na afloop van het webinar

 

Voorafgaand aan een webinar

1. U kunt zich voor een webinar inschrijven door naar de pagina Webinars te gaan. Hier vindt u het overzicht van de geplande webinars. U klikt op het webinar van uw keuze. Via ‘aanmelden webinar’ komt u bij het aanmeldformulier waar u uw gegevens kunt invullen.

2. Nadat u zich hebt ingeschreven verschijnt op uw scherm het bericht dat uw registratie succesvol is afgerond. Nadat uw inschrijving door IvJO is verwerkt, ontvangt u een digitale bevestiging van uw inschrijving (in verband met de verwerking dat dit enkele uren duren).

3. Check de te gebruiken apparatuur en systeemvereisten .

4. Het is helaas niet mogelijk het webinar te volgen op een Ipad of andere tablet.

5. Indien gewenst kunt u deelnemen aan een testwebinar. De data waarop de testwebinars plaatsvinden, staan vermeld in het overzicht van alle webinars.

6. Op de dag voorafgaand aan het webinar ontvangt u een herinneringsmail met daarin de link naar het webinar.

 

Op de dag van het webinar

1. De sessie start 15 minuten voor aanvang van het webinar.

2. Log uiterlijk 5 minuten voor aanvang van het webinar in.

 

Tijdens het webinar

1. Voor technische vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk.

2. Tijdens het webinar verschijnen enkele codes in beeld. Wij vragen u deze codes na afloop van het webinar bij de afsluitende vragen in te vullen. Door middel van deze codes wordt, conform de regels van de NOvA, gecontroleerd of u het webinar daadwerkelijk hebt gevolgd.

 

Na afloop van het webinar

1. U ontvangt 5 meerkeuzevragen over de inhoud van het webinar. Daarnaast vragen wij u de codes die tijdens het webinar zijn getoond, te reproduceren. De beantwoording van de meerkeuzevragen en het reproduceren van de codes is verplicht in verband met de toekenning van opleidingspunten. Om in aanmerking te komen voor deze opleidingspunten moet u minimaal 3 van de 5 meerkeuzevragen correct beantwoorden én de codes kunnen reproduceren. Deze vragen moeten binnen 15 minuten na afloop van het webinar worden beantwoord.

2. Tot slot ontvangt u enkele evaluatievragen.

Helpdesk