Cursusaanbod
Instituut voor arbeidsrecht

Voorwaarden

Op al onze opleidingen, cursussen of trainingen, zowel met open inschrijving als in company, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor de integrale tekst van onze algemene voorwaarden klikt u hier.

 

Annuleringsregeling

Annulering door de afnemer is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot uiterlijk 3 weken vóór de (eerste) cursusdag. Het IvJO brengt hiervoor € 50,- administratiekosten in rekening. In geval van annulering zal het IvJO reeds betaald cursusgeld restitueren onder inhouding van de administratiekosten. Indien afnemer na laatstgenoemde tijd annuleert, is afnemer het volledige bedrag verschuldigd.

De afnemer mag een vervanger sturen, mits passend binnen de doelgroep van de cursus en mits afnemer het IvJO hiervan op de hoogte heeft gebracht.

 

Klachtenregeling

Het IvJO hanteert de volgende klachtenregeling:

 

Voorwaarden kantoorabonnement

Een kantoorabonnement is een abonnement van 20 punten dat één jaar geldig is. Koopt u (of uw kantoor) één abonnement van 20 punten in, dan biedt IvJO u 10% korting. Koopt u (of uw kantoor) twee abonnementen in, dan verkrijgt u 15% korting, drie of meer abonnementen geven 20% korting. Deze abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Cursisten kunnen kiezen uit het aanbod van het Instituut voor Juridische Opleidingen (IvJO) én van het Instituut voor Arbeidsrecht (IvA). Het abonnement geldt voor zowel cursussen op locatie als webinars. Dit abonnement geldt niet in combinatie met andere kortingsregelingen van IvJO en van IvA.